Kantoortuin te Brecht - Cis Van der Linden Tuinaanneming en -Architectuur
Kantoortuin te Brecht - Tuinaannemer Hoogstraten

Voor een bedrijf moesten de kantoren op een aantrekkelijke, herkenbare en groene manier zichtbaar gemaakt worden. Omdat het hier om een bedrijf gaat dat betonwerken uitvoert hebben we ervoor gekozen om te werken met beton als basis. In de plantenzones hebben we een betonnen verhoogde plantenbak geplaatst. Deze bak heeft een grillige vorm om zo een minder strak beeld te krijgen. De plantenbak loopt over in een zitbank waar de mensen rustig hun pauze kunnen nemen bij mooi weer. Rondom deze plantenbak wordt een basis van groenblijvende grassen geplaatst. In deze plantenbakken wordt er voor meer kleur en hoogte gezorgd. Hier staan vaste planten in met enkele meerstammige heesters. Aan de inkom van het kantoor is een betonnen wand voorzien waarop de naam van het bedrijf staat. Deze wand zal worden aangelicht met enkele spots. Deze wand wordt als het ware omarmt door enkele groenblijvende wolken.