Green Horse Projects - Cis Van der Linden Tuinaanneming en -Architectuur

Green Horse Projects

Visie:

Met ‘Green Horse Projects’ willen wij mensen helpen bij het ontwerp en de realisatie van paardgerelateerde projecten.

Hierbij willen wij doorheen heel het proces blijven streven naar een praktische oplossing in een esthetisch aantrekkelijk kader.

Het project wordt telkens helemaal uitgewerkt op maat van de klant met een correcte invulling van uw specifieke wensen. Een duidelijk lijnenspel zorgt voor een heldere circulatie en een doordachte plantenkeuze vult de uitstraling van uw project netjes in.

In dit hele verhaal willen wij een vertrouwenspartner zijn die uw begeleid en adviseert bij het ontwerp, tijdens de werken alsook de na-service.

 

Over ons

Het anker van dit bedrijf bevind zich in onze jeugd. Opgegroeid tussen de weilanden is de liefde door het zelf actief zijn binnen de paardensport ontstaan. Na enkele jaren intensief aan het hoofd te hebben gestaan van een gelijkaardig bedrijf hebben we de beslissing genomen het hippisch verhaal ook onder te brengen in onze eigen bedrijfsstructuur. Naast het aanleggen van (prive)tuinen werken we al enige tijd ook uw hippisch project tot in de puntjes af. Hierbij willen we uw project van ontwerp tot aanleg helpen realiseren waarbij we alles in eigen beheer doen.

Zo vind u de passie waarmee onze plannen gemaakt worden ook terug in de aanleg van het geheel.

 

Een geschikte partner voor uw hippisch project?

Het ontwerpen en realiseren van paardgerelateerde projecten, dat is ‘Green Horse Projects’. Ontstaan op de zandgronden van de noorderkempen maar uitgebreid naar de rest van België en zelfs buiten de landsgrenzen bieden wij onze diensten aan.

Vertrekkende vanuit de liefde voor de paardensport hebben wij besloten klanten bij te staan in hun proces naar een praktische maar vooral ook een esthetische buitenruimte, geheel ontworpen voor hun favoriete viervoeter.

Of het nu gaat om de integratie van de paarden voor een hobbyruiter of de volledige inrichting van een beroepsmatige stoeterij, wij blijven steeds streven naar functionele esthetiek.

Referenties:

Tientallen landelijke privétuinen verspreid over gans België met daarin pistes, stallen weilanden en dergelijke geintegreerd.

Heeft uw tuin dringend onderhoud nodig
of wilt u uw tuin volledig herinrichten?

Contacteer ons

  • Tuinaannemer Hoogstraten
  • Tuinarchitect Hoogstraten
  • Tuinaanleg Hoogstraten
  • Hovenier Hoogstraten
  • Tuinontwerp Hoogstraten
  • Tuinman Hoogstraten