Tuinarchitectuur - Cis Van der Linden Tuinaanneming en -Architectuur

Tuinarchitectuur

Een prachtige tuin vormt steeds een meerwaarde voor uw woning. Want zeg nu zelf, wat is een mooi huis zonder een bewonderenswaardige tuin? Een met passie aangelegde tuin wordt ongetwijfeld uw favoriete plaats. Wij proberen dit met de nodige passie en deskundigheid voor u te realiseren.

De kunst van het combineren & de kracht van eenvoud

Met deze visie bieden wij u persoonlijk advies bij het ontwerp en de realisatie van uw tuin of groenproject. Hierbij doorlopen wij met u volgend proces:

De eerste stap is een kennismakingsgesprek waarbij we samen nagaan wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Denk hierbij aan beplanting, afsluiting, vijvers of andere constructies. U legt aan ons uw wensen uit zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan voor een gepast ontwerp dat aansluit bij de bewoners, de omgeving en de architectuur van het huis.

Na het kennismakingsgesprek wordt uw tuin volledig opgemeten. Daarna volgt een visuele presentatie van uw tuin. Zo krijgt u een beter beeld van het eindresultaat. Natuurlijk heeft u hier nog de ruimte om zaken te veranderen.

De laatste stap is de eigenlijke aanleg van uw tuin. U kan kiezen om die door ons te laten aanleggen of om het zelf te doen. Als u kiest om het zelf te doen, dan bieden wij u een werk- en beplantingsplan aan waarmee u aan de slag kunt gaan. Uiteraard blijven wij altijd beschikbaar voor vragen of deskundig advies.

Heeft uw tuin dringend onderhoud nodig
of wilt u uw tuin volledig herinrichten?

Contacteer ons

  • Tuinaannemer Hoogstraten
  • Tuinarchitect Hoogstraten
  • Tuinaanleg Hoogstraten
  • Hovenier Hoogstraten
  • Tuinontwerp Hoogstraten
  • Tuinman Hoogstraten