Landelijke tuin te Meerle - Cis Van der Linden Tuinaanneming en -Architectuur
Landelijke tuin te Meerle - Cis Van der Linden Tuinaanneming en -Architectuur
Landelijke tuin te Meerle - Tuinaannemer Hoogstraten

In een betoverende landelijke omgeving komt een tuin tot leven die de zintuigen prikkelt. Doordrongen van rust en schoonheid, smelt het ontwerp naadloos samen met de natuurlijke elementen.

Het hart van deze landelijke tuin wordt gevormd door groenblijvende massieven die gedurende alle seizoenen leven en kleur in de omgeving brengen. Siergrassen dansen speels tussen de vaste planten, waardoor een schilderachtig palet van texturen en tinten ontstaat.

Een twist wordt toegevoegd door het subtiele waterelement dat de voortuin siert. Het water creƫert niet alleen een ambiance, maar weerspiegelt ook de omringende schoonheid op een betoverende manier.

Een verrukkelijk hoogtepunt van deze tuin is het verkwikkende zwembad en het wellnessgedeelte. Te midden van deze landelijke omgeving bieden deze voorzieningen een plek waar ontspanning en verfrissing hand in hand gaan.

De aanwezigheid van bestaande bomen geeft karakter en een tijdloos gevoel aan de omgeving. Ze lijken als getuigen van de geschiedenis van de tuin en voegen een gevoel van directe volwassenheid toe.